LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING

Light Weight & Volumizing Family is speciaal ontwikkeld voor fijn en/of futloos haar. De bijzondere mix van jojoba olie en rijstextract zorgt ervoor dat het haar weer body, veerkracht en volume krijgt. De ingrediënten kunnen diep het haar binnendringen, zonder te verzwaren, waardoor het haar voller oogt en aanvoelt. 

LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING HAIR BATH: Luxe shampoo voor fijn of futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body, volume en glans geven. In 250ml. en PRO size 1000ml.

LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING LEAVE-IN: Luxe leave-in treatment voor fijn en futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body en glans geven. Gebruik: spray over het haar, niet uitspoelen. In 200ml.

LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING TREATMENT: Luxe treatment voor fijn en futloos haar. Bevat jojoba olie en rijst proteïne die het haar hydrateren, overtollige vetten                absorberen en het haar daardoor volume en ultieme glans  geven. In 200ml. en PRO size 1000ml.


INGREDIËNTEN


Fijner of futloos haar kan verschillende oorzaken hebben: hormoonhuishouding, stress, erfelijkheid of een tekort aan vitamines. Jojoba olie versterkt het haar en ook de haarzakjes, waardoor het haar sterker wordt en dus volumineuzer wordt. Jojoba olie hydrateert zowel hoofdhuid als het haar zonder dat het vet aanvoelt. Jojobaolie bevat antioxiderende eigenschappen, vermindert gespleten haarpunten en geeft het haar weer jeugdigheid, volume en body. 

Rijst extract bevat veel vitamines, antioxidanten, mineralen en aminozuren. De juiste ingrediënten voor fijn en/of futloos haar. Het haar krijgt de juiste voedingsstoffen toegediend en haar voelt weer volumineus en veerkrachtig aan. Rijst extract heeft een absorberende werking en neemt overtollige vetten en onzuiverheden op waardoor het haar niet verzwaart en weer voller oogt en aanvoelt. 


Finnley's Haircosmetics