INTENSE STYLING

Sterk, krachtig en textuur in het haar creëer je met de Intense Family. De producten geven support aan coupes die veel stevigheid en houdbaarheid nodig hebben. De Intense Family heeft een sterke holdfactor en bevat producten die een matte finishing geven met een intense textuur en versteviging. Ideaal om vormen in het haar te benadrukken, stimuleren of fixeren.


Ocean Mist, een frisse spray die textuur, support, volume, body en beweging geeft. Ideaal voor het creëren van "Beach Waves" of de basis voor elke styling met veel textuur en vormen. Het beste resultaat creeer je door Ocean Mist op vochtig haar aan te brengen en daarna te stylen met fohn, stijltang of krultang of style als gewenst en laat het opdrogen zonder gebruik van tools.

Hair Foam, een sterke mousse met elastisch effect die het haar veel textuur geeft. Bevat een unieke formule die speciaal ontworpen is om de beweging van golvend haar te benadrukken wanneer het wordt gedroogd met een diffuser of met een föhn en borstel. De mousse geeft volume en glans zonder het haar uit te drogen. Gebruik: breng een kleine hoeveelheid product aan op vochtig haar en föhn of droog het op natuurlijke wijzee

Hair Spray, een lichtgewicht en droge spray voor een medium stevigheid en fixatie. Ideaal voor elk haartype en coupe. Houdt gekleurd haar lang helder en glanzend. Beschermende en anti-vocht formule. Voor het beste resultaat spray je de Hair Spray van 30cm afstand op het haar en breng je het in model met je handen. 


Finnley's Haircosmetics