VIBRANT COLOR

Vibrant Color Family is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Gekleurd haar is op haar mooist als het gezond is en de kleur optimaal tot haar recht komt. Met de juiste haarverzorging heeft kleur een langere houdbaarheid, heeft het haar meer glans en krijgt het meer levendigheid. De Vibrant Color Family bevat Quinoa Extract, een natuurlijk Uv-filter en Panthenol.  

VIBRANT COLOR HAIR BATH: Luxe shampoo voor gekleurd haar. Bevat extracten van Quinoa die ervoor zorgen dat de haarkleur minder snel vervaagt, de glans behouden blijft en het haar optimaal wordt verzorgd. In 250ml en PRO size 1000ml.

VIBRANT COLOR LEAVE-IN MILK: Luxe verzorgende leave-in milk in spray-vorm voor gekleurd haar. Bevat Quinoa-extracten die rijk zijn aan proteïne en UV-filter die haarkleur beschermt tegen vervaging. De leave-in milk hydrateert, herstelt en geeft het haar weer nieuw leven met een ultieme glans. Niet uitspoelen. In 200ml.

VIBRANT COLOR TREATMENT: Luxe verzorgende en intensieve kuur met Quinoa-extracten die het haar beschermen tegen kleurvervagingvolume, gladheid geven en tegelijkertijd het haar herstelt en ontwart. Geeft de kleur weer intense glans en langere houdbaarheid. In 200ml. en PRO size 1000ml.


INGREDIËNTEN 


Quinoa is een eiwit en bevat natuurlijke essentiële aminozuren. Quinoa extract zorgt door middel van de aminozuren voor een langere kleurhoudbaarheid, herstelt het haar, geeft het haar weer glans en verbetert de conditie van het haar.

Een Uv-filter zorgt ervoor dat de haarkleur niet vervaagt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en beschermt tegen uv-stralen.

Panthenol is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat beschadigde plekken in de haarschacht tijdelijk gerepareerd worden, waardoor de kleur optimale glans krijgt. Panthenol houdt de vochtbalans van het haar op pijl en zorgt daardoor voor een langer kleurbehoud. Panthenol wordt ook wel pro vitamine B5 genoemd en werkt anti-aging. 


Finnley's Haircosmetics