HEAL & HYDRATE

Heal & Hydrate Repair Family is speciaal ontwikkeld voor (extreem) beschadigd of droog haar. De unieke mix van keratine en soja extracten, in de Heal & Hydrate Repair Family, zorgt ervoor dat droog of beschadigd haar weer haar jeugdigheid, glans, levendigheid terug krijgt. Een optimale wellness, verzorging en luxe beleving met als resultaat gezond haar.  

HEAL & HYDRATE REPAIR HAIR BATH: Luxe shampoo met Keratine en Soja extracten die souplesse, glans en veerkracht geven aan droog en beschadigd haar. In 250ml. en PRO size 1000ml.

HEAL & HYDRATE TREATMENT: Luxe verzorgende treatment voor droog en beschadigd haar. Bevat keratine en soja extracten die het haar hydrateren, verzachten en de vochtbalans herstelt. Geeft het haar weer jeugdigheid en glans. In 200ml. en PRO size 1000ml.

HEAL & HYDRATE SPRAY SERUM: Luxe verzorgende serum in sprayvorm voor droog en beschadigd haar. De spray is rijk aan keratine en soja extracten die het haar          versterken en hydrateren. Vermindert haarbreuk en werkt    anti-aging. In 100ml


INGREDIËNTEN


Keratine- proteïne Is een ingrediënt dat van nature in haar, nagels en huid zit. Droog en beschadigd haar mist keratine-proteïne, waardoor het haar een doffe, weerbarstige uitstraling krijgt. Dit kan komen door veelvuldig gebruik van styling tools of chemische behandelingen. Het is belangrijk het haar extra te verzorgen met Heal & Hydrate Repair producten die een natuurlijk vervaardigd keratine bevatten zodat het haar de toegevoegde keratine gemakkelijk op kan nemen. Keratine-proteïne geeft het haar weer kracht, elasticiteit, glans en een zacht gevoel geeft zonder te verzwaren.

Soja extract Heeft een vochtregulerende eigenschap. Bij droog en/of beschadigd haar is vaak de balans ontregelt tussen moisture en proteïne (vocht en keratine). Een ontregelde balans zorgt voor weerbarstig, pluizend of onhandelbaar haar. Soja extract hydrateert het haar en geeft het haar voedingsstoffen die de balans herstellen. De combinatie van Keratine-proteïne en soja extract geeft krachtig, gezond, elastisch en zacht haar. 


Finnley's Haircosmetics